pátek 27. září 2013

Na co se těšíte?

Já se určitě těším na Designblok, Den Architektury a o víkendu jdeme s mamkou a Matějem do Doxu. Jen řeším, jak to udělat na Designbloku s Matějem, jeden den si snad zařídím hlídání a to až půjdu do Superstudia Nákladového nádraží Žižkov. Ale nevím, jestli zvládnu Kafkův dům s Matějem v klokance, už má deset kilo a k tomu cesta mhd. Nejvíc se těším do Art House Colloredo-Mansfeldského paláce, kde jsou nově zrekonstruované prostory.
 Nákladové nádraží Žižkov from designblok.cz

Kafkův dům from designblok.cz

Colloredo-Mansfeldský palác from designblok.cz
Ze Dne Architektury jsem si vybrala procházku Břevnovem, kterou povedou architekti Daniel Čapek a Michal Volf. Sraz je v neděli 6. 10. před hotelem Pyramida v 16:00. Tu svoji procházku si můžete najít ZDE.
Dox slaví 5. narozeniny, pokud je chcete oslavit, přijďte v sobotu 28. 9., kde Vás budou čekat různé workshopy, kapely, DJs atd., více se dozvíte ZDE. A na co se těšíte Vy?

2 komentáře:

  1. jj, kafkův dům je pro kočárek ideální.. loni jsem tam byla s kočárkem a měsíc před porodem.. dole mi sekuriťák řekl, že to je v klidu, že tam je výtah, bohužel ten výtah stavěl vždycky v mezipatře.. ale co mě dostalo byly ty vyvýšené prahy do každé místnosti.. :D ale dala jsem to.. se sestrou!! a Miky už chodil.. teď půjdu taky s nosítkem, ale kočárek si asi zkusim nechat dole (nevím jak mates, ale vítek moc dlouho v nosítku nevydrží)
    katka

    OdpovědětVymazat
  2. Káťo, díky za info. Právě to řeším, jak to udělám......Nevím, jestli bych zvládla cestu tam s Matesem v nosítku + aspoň část projít a pak zase nazpět. Psala jsem do designbloku, Nákladové nádraží Žižkov vůbec nepřichází v úvahu, jen přízemí. Colloredo-Mansfeldský palác taky není přístupný. A z minulého roku si právě pamatuji ty prahy v Kafkově domě. Také přemýšlím, že bych nechala kočárek někde u nich dole. Třeba se tam potkáme.

    OdpovědětVymazat