pátek 3. října 2014

Den architektury 2014

Včera začal Den architektury a bude pokračovat do této neděle. Opět nabízí spoustu zajímavých prohlídek, procházek, filmů a akcí komentovaných odborníky v 52 českých a 3 slovenských městech, bohužel nelze být na několika místech zároveň.
from. facebook.com - Den architektury
Na co se těším já?
Určitě chci dnes vidět v kině Světozor film Urbanized od 18:30, který představuje řadu nejvýznamnějších světových architektů, územních plánovačů, autorů strategií a myslitelů.
Zítra se ráda podívám od 14:30 na Ořechovku buržoazní i zahrádkářskou s historičkou architektury Vendulou Hnídkovou a večer opět kino Světozor tentokrát projekce filmu Lidský rozměr od 20:45.
V neděli je toho víc co bych ráda viděla, např. Zmizelá místa Vinohrad od 13:00 s architekty Markétou Mráčkovou a Markem Šilarem, Tančící dům od 14:00 do 16:00, Co nového na Hanspaulce s architekty Martinou Károvou a ekonomem Matějem Turkem od 15:00. Ale určitě si nenechám ujít pokračování loňské procházky Břevnovem s architekty Danielem Čapkem a Michalem Volfem od 16:00., která bude pokračovat od Bělohorské ulice až k Ladronce.

Najděte si na stránkách Dnu Architektury své město a procházku nebo prohlídku, která Vás bude zajímat. Více informací najdete ZDE.

Žádné komentáře:

Okomentovat