úterý 29. září 2015

Dekorace pro děti - zdi / Decoration for kids - wall

Ať se jedná o výmalbu, tapety nebo jiný druh dekorace zdi, nesmí se zapomínat, že méně je více. Raději se držte neutrálních tónů, ne moc výrazných barev a pokud chcete použít nějaký motiv zvažte, jak dlouho se bude líbit Vašemu dítěti. Více informací najdete v minulém článku a to ZDE.
Asi první co mě napadne kromě použití nějaké barvy, jsou tapety. Nemusí být použity na všech stěnách, stačí jen pruh u postele, u stolu, nebo u části pokoje, která třeba vystupuje do prostoru apod. Moje oblíbená značka jsou tapety Lavmi, větší výběr najdete ZDE.
foto from decoideas.net/litera-infantil-cottage-de-lagrama
foto from lavmi.cz
foto from interieurinspiratie.nl/bibelotte/#prettyPhoto/0/
Další možnosti je použít jen části tapety, např. si vystříhat domky z různě barevných tapet a vytvořit z nich část ulice.
foto from brit.co/creative-kids-rooms/
Když si budete jisti svoji rukou použijte štětec s barvou a vymalujte kus města. Doporučuji nejdříve předkreslit tužkou nebo najít na internetu podobné samolepky.
foto from roomservice.blogg.se/2011/december/lekfull-vagg-i-barnens-rum.html
Nebo jen zvýraznit určitou část místnosti, také barvou a štětcem nebo samolepkami.
foto from latazzinablu.com/2015/06/a-casa-di-britta.html
A pokud seberete trochu odvahy a Vaše dítě umí vymalovávat, můžete zkusit omalovánky na stěnu a vybrat si třeba Paříž nebo jiné město, větší výběr najdete ZDE.
foto from prodeti.cz
Také můžete vytvořit jakoukoliv šablonu, vzít si váleček na barvu a vytvořit jím krásné obláčky třeba na zeď, která bude u postýlky.
foto from handmadecharlotte.com/cloud-kids-room-with-handmade-charlotte-stencils/
Pro děti, které rádi kreslí křídami, zkuste natřít barvou na tabule části zdi nebo části nějakého nábytku, který je třeba oprýskaný.
foto from theberry.com/2012/05/21/creative-kid-room-ideas-for-you-28-photos/
foto from s-media-cache-ak0.pinimg.com
Příště budou dekorace nad postýlky a dětské postele.

3 komentáře: