pátek 22. dubna 2016

Individualita ve Fashion&Design Festival

Téma tohoto měsíce Fashion&Design Festivalu je Individualita. Individualitu chápu, jako výjimečnost. Individualitu má každý člověk, jen se ji možná někdy bojí podtrhnout a předvést. Prohlédněte si v celé expozici Fashion&Design Festivalu, jak si Individualitu představují designéři.

Šaty od Denisy Nové jsou vždy velmi nadčasové a ženské. Líbí se mi jejich minimalismus a propracovanost, z kterých vznikne pro Váš šatník unikátní kus, který budete moc nosit po dlouhá léta.

Czech Comfort nabízí český designový nábytek. Z jejich nabídky mě nejvíc zaujaly sedačky od MMinterier. Obě pohovky Bunker a Element navrhl designér Boris Klimek, od kterého můžete například znát jeho světla Memory pro firmu Brokis. U obou pohovek se mi líbí jejich variabilita, barvy, nadčasovost a využití. Pokud máte čas, prohlédněte si je na stránkách mminterier, lze je využít jak ve veřejných prostorách, tak v soukromých interiérech. Pohovky Bunker a Element nabízí rozsáhlou variabilitu a to Vám umožní vytvořit originální individuální prostor. MMinteriery nabízí krásný nábytek a tento rok například vyhrála jejich pohovka Soft cenu EDIDA od Elle Decoration.

Bryxi shop nabízí WRAP náramky, které mi připomínají léto a moře. Zajímavý je výběr šperků pro děti a pány, které bývají často opomíjeny. Všechny náramky jsou originál a můžete si z nich vybrat ten, který podtrhne Vaši individualitu.

Jemné architektky jsou malé velké architektky s jemným smyslem pro humor a pro detail. Důležitými prvky v interiéru jsou detaily a poznání majitele daného prostoru. Tím dosáhnete individuálního prostoru, v kterém se Vám bude krásně a hlavně kvalitně bydlet a žít.

Fotografka Máca J. představuje svou sérii fotek pod názvem Individualita, která spojuje architekturu, jak v její rozdílnosti, tak v jejím pohledu.

Žádné komentáře:

Okomentovat