čtvrtek 28. dubna 2016

Rozum a cit - workshop

O víkendu jsem se zúčastnila workshopu Rozum a cit v galerii KusKovu, kterým provázely Jemné architektky. Workshop je součástí výstavy Jednoduše jemný prostor, kde svou práci představují již zmíněné Jemné architektky.
 Ing. arch. Jana Šaňáková a Ing. arch. Bohdana Havlíčková

Práci Jemných architektek si můžete prohlédnou na jejich stránkách ZDE a nebo právě na probíhající výstavě v galerii KusKovu. V galerii jsou uvedeny tři projekty, které nafotila Eva Vosická. Můžete se sami přesvědčit, jak jsou realizace provedeny jemně a s citem.

Cílem workshopu je vytvořit tzv. moodboard Vaší vybrané místnosti, kterou chcete realizovat. Můžete si s sebou přinést fotografie a plány místnosti, kterou chcete proměnit. Architektky Vám pomohou uspořádat prostor, aby správně fungoval. Pomohou Vám vybrat styl a přitom, aby prostor korespondoval se zbytkem Vašeho bytu či domu. Čím víc materiálu a informací si přinesete, tím lehčeji se Vám bude pracovat. K dispozici pro realizaci Vašeho konceptu budete mít velký výběr tapet, obrázků a časopisů. Nic Vám nebrání přinést si své podklady, kde už budete mít napřed vybrané třeba své favority v nábytku.


Zde si můžete prohlédnout výsledky našich moodboardů. Už jsem realizovala několik svých návrhů interiérů a mám svůj způsob práce, přes to, byl workshop pro mě přínosem. Je to posun v komunikaci s investorem, kde moodboard může přiblížit jednodušeji ideu klientovi. Workshop je vhodný nejen pro ty, kteří se interiéry zabývají nebo jsou jeho koníčkem. Workshop Vám může pomoci, když si chcete zařídit Váš prostor sami, ale máte nějaké nejasnosti. Jemné architektky Vám pomohou navrhnout Váš domov podle Vašich představ a požadavků. 


Další workshop bude probíhat tuto sobotu. Jestli máte čas, přemýšlíte, jak změnit Váš byt nebo dům, tak je to vhodná příležitost.

2 komentáře:

  1. Děkujeme, Báro, za skvělé shrnutí! A za pozvánku pro další účastníky ;-)

    OdpovědětVymazat