neděle 17. dubna 2016

KolbenOpen 3

Minulou sobotu probíhala akce KolbenOpen 3, kde jste měli možnost navštívit otevřené ateliéry ve vysočanské Pragovce.
Bylo hezké si prohlédnout prostory bývalé továrny, některé prvky byly ještě původní, i když čas se na dost věcí podepsal a budova i přes velkou obsazenost působí prázdně. V ateliérech se mi líbila velká okna, která do místnosti pouští hodně světla. Společné prostory působily opuštěně a sama třeba večer bych se v nich bála.
Ateliéry byly zajímavé, dalo se popovídat si s vystavovateli a dozvědět se o jejich práci. Ale přeci jenom všichni vystavovatelé neměli čas si povídat se všemi návštěvníky, a proto mi chyběly na dveřích cedulky se jmény a třeba i s krátkým popisem co se v ateliéru vytváří.
Bylo to příjemné odpoledne, trochu punkové a samozřejmě, že na super zážitku měli zásluhu lidé, s kterými jsem prohlídku Kolbenky absolvovala a s kterými jsme si popovídali v ateliérech.
Jestli bude KolbenOpen 4 určitě se běžte podívat, je to zajímavý zážitek, už jen kvůli místu konání. Akce měla doprovodný program, který jsem neabsolvovala, ale příště bych ráda zkusila komentovanou prohlídku areálem.









Žádné komentáře:

Okomentovat